ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

ana maria mitic 12 Svet24.si

Ana Maria Mitič bi se zabavala ob zaprepadenih ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

STA
STA
0 31.05.2020 17:47:32

Kampl z ukleščenim živcem in vse manj možnostmi za nastop

Reuters
Nekdanji slovenski reprezentant Kevin Kampl bo zaradi težav z ukleščenim živcem najverjetneje moral izpustiti naslednjo tekmo nemške bundeslige, ko se bo njegov Leipzig v ponedeljek v gosteh meril s Kölnom. Kampl je sicer odpotoval z ekipo, a konec tedna ni treniral.

Kamplove težave so se začele sredi tedna pred tekmo s Hertho. Tik pred začetkom so ga morali umakniti iz prve postave zaradi težave z mišico, kot se je glasilo prvotno pojasnilo kluba.

Po podrobnejših pregledih so v petek ugotovili, da gre za težave z ukleščenim živcem. Trener Julian Nagelsmann je takrat sporočil, da gre za lažjo poškodbo, ni pa še vedel, ali bo 29-letni napadalec lahko igral na naslednji tekmi v Kölnu.

Zdaj kaže, da so možnosti za to vse manjše. Kot poroča portal RBlive, ki spremlja dogajanje v klubu, Kampl konec tedna ni treniral, čeprav je z moštvom odpotoval v Köln.Kampl je, odkar se je nemška liga vrnila po koronakrizi, sicer eden ključnih mož Nagelsmannove ekipe. Odigral je dve od treh tekem, potem ko je moral prej pol leta prisilno počivati zaradi poškodbe.

Portal RBlive še dodaja, da v klubu na Kampla računajo tudi v prihodnje, razhajajo pa se pri dolžini nadaljevanja sodelovanja. Kampl, ki se mu bo sedanja pogodba iztekla leta 2021, bi rad podaljšal do 2023, klub pa se bolj ogreva za možnost podaljšanja 1 + 1 leto.

Leipzig je s 55 točkami in tekmo manj trenutno četrti v ligi, prehitel ga je tudi Bayer Leverkusen, z zmago bi se danes pred Kamplov klub začasno lahko povzpela tudi Borussia Mönchengladbach.

Značke: nogomet, nemčija

Članki iz rubrike