Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
3 10.04.2020 14:56:34

DRAMA na letališču! Slovence pričakalo ŠEST POLICIJSKIH VOZIL in ZDRAVNIKI! Rekli so nam, da ...

vszi
Iz Rusije so se vrnili slovenski nogometaši, ki si tam služijo kruh.

Nekdanji nogometaš Olimpije Andres Vombergar, občasni kapetan slovenske reprezentance Bojan Jokić, napadalec Lovro Bizjak, branilec Miha Mevlja in vezist Denis Popović so se končno uspeli vrniti iz Rusije domov. Ob tem je Popović za ruske medije razkril, da je bilo popotovanje vse prej kot enostavno. Ne samo da so morali omenjeni nogometaši mastno plačati za vrnitev domov, hkrati je bilo na Brniku ob njihovem prihodu kot v filmu.

"Ko smo prispeli v Slovenijo, je bilo okrog našega letala šest policijskih vozil. Tam so bili seveda tudi zdravniki, ki so nam nemudoma izmerili telesno temperaturo in izvedli vso nujno proceduro. Hkrati smo morali podpisati dokumente, da ne bomo v stiku z ljudmi, starejšimi od 40 let. Pustili smo tudi svoje telefonske številke in elektronske naslove. Rekli so nam, da nas lahko pokličejo kadarkoli in da se moramo kar najhitreje javiti. Doma moramo biti 24 ur dnevno," je razkril Denis Popović, ki igra za Krila Sovjetov iz Samare, in dodal, da je bila vsem potnikom na omenjenem letalu odrejena 14-dnevna karantena.

Popović, tudi občasni reprezentant Slovenije, je hkrati razkril, da so nogometaši združili moči in skupaj najeli čarterski let, saj je bila večina rednih letov v Rusiji po izbruhu koronavirusa odpovedana. Najem letala je bil toliko dražji, ker sta bila na njem tudi dva Romuna, zaradi česar je letalo iz Moskve najprej poletelo v Bukarešto, šele nato v Ljubljano. "Prav imate, veliko smo plačali. Ampak ker nihče ne ve, kaj se bo zgodilo, smo ocenili, da denar ni tako pomemben. Pomembneje je, da smo se vrnili domov. Zdaj, ko sem doma, to jemljem kot počitnice, ki so bile iz poletja premaknjene v pomlad," je še dodal 30-letni Popović.

popovic

Članki iz rubrike