mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 10.04.2020 10:17:20

Zlatko, PREBERI TOLE!! Bivši kapetan Maribora z NORIMI BESEDAMI o Zahoviću! Kar je naredil...

alesfevzer.com
Nekdanji kapetan Maribora ima visoko mnenje o Zlatku Zahoviću.

Zlatko Zahović je preteklost Maribora. Toda kako zelo ga bo Maribor pogrešal? Zoran Pavlović, svoj čas kapetan vijoličastih, je prepričan, da zelo. Zahovića je v vlogi športnega direktorja zamenjal Oliver Bogatinov, toda Pavlović je mnenja, da ga ne čaka lahka naloga. In da so Zahovićevi čevlji tako veliki, da bi jih kdorkoli s le težavo obul.

"Karkoli govorimo o Zahoviću in Milaniču, za njima stojijo rezultati. Kar sta dosegla v tem času, bo težko ponoviti. Dejstvo je, da je Maribor klub, ki mora imeti rezultate. Vprašanje pa je, ali bo še kdo zmožen narediti to, kar je naredil Zlatko. On je za klub dejansko storil ogromno. Je tvorec vsega, kar se je v vseh teh letih zgodilo v športnem delu kluba, tudi vseh trenerjev in igralcev. To je njegovo delo in njegov produkt. Slovenski nogomet je z njegovim odhodom ogromno izgubil, da o Mariboru niti ne govorimo. Zelo težko bo še kdo s tako avtoriteto vodil trenerja, slačilnico in vse drugo. To je zares velik ustroj. Maribor ni klub kot vsi drugi v slovenski ligi. Je nekaj čisto posebnega, kar vidimo tudi po igralcih, ki prihajajo vanj. Gre za igralce, ki so že bili vrhunski v drugih klubih, res pa je, da na žalost od tega pogosto vidimo bore malo. Zlatko je bil pravi kazalec, kakšni ljudje morajo voditi Maribor," je za revijo EkipaSN povedal danes 43-letni Pavlović, ki je za Maribor odigral 63 tekem, zabil 10 golov in zbral še 26 podaj.

V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN SI BOSTE LAHKO V SOBOTO PREBRALI VELIKI INTERVJU Z ZLATKOM ZAHOVIĆEM, KI JE SPREGOVORIL PRVIČ PO SLOVESU OD MARIBORA. TISKANA IZDAJA JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

pavlovic gw
Grega Wernig

Članki iz rubrike