Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 02.04.2020 09:07:08

Kako se bo razpletla DRAMA z zmanjševanjem PLAČ nogometašem Dinama? Petar Stojanović ...

Jurij Kodrun
Na Hrvaškem zelo podrobno spremljajo dramo pri zagrebškemu Dinamu, ki želi zmanjšati plače svojim nogometašem.

Poročali smo že, da se je vodstvo Dinama znašlo v 'vojni' s svojimi nogometaši, ki v dobi koronavirusa nikakor niso želeli zmanjšati svojih plač. Govorimo o članskih nogometaših. Medtem ko so igralci mlajših selekcij in vsi zaposleni drug za drugim podpisovali anekse, so se Petar Stojanović in druščina temu uprli. Skupaj s strokovnim vodstvom, na čelu s trenerjem Nenadom Bjelico.

Dinamo se je na upor odzval tako, da je odpustil celoten trenerski štab Bjelice, čigar usoda na klopi Dinama je kar naenkrat postala zelo zelo negotova. A zdaj so se stvari malce spremenile. Zares malce. Nekateri nogometaši Dinama so se namreč omehčali in podpisali aneks. No, čeprav tega vsaj za zdaj ni storil noben zares pomemben člen začetne enajsterice modrih. Ne kapetan Arijan Ademi, ne najboljša napadalca Bruno Petković in Mislav Oršić, prav tako ne Petar Stojanović.

Kot poročajo Sportske Novosti je kot prvi aneks podpisal šele 16-letni Ivan Šaranić, ki ima sicer z Dinamom sklenjeno profesionalno pogodbo, a trenutno igra šele v kadetski selekciji. Prvi članski nogometaš, ki je podpisal aneks, je vratar Dino Horkaš, ki trenutno kot posojen nogometaš Zagrebčanov igra za Zrinjski. Edin Julardžija pa je prvi mladenič, ki je podpisal profesionalno pogodbo v času koronavirusa, pod zelo posebnimi pogoji.

Sportske Novosti še pišejo, da na Maksimiru pričakujejo, da se bo podpisovanje aneksov začelo širiti kot koronavirus. Ali bo temu res tako, bomo seveda šele videli ...

Članki iz rubrike