zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 02.04.2020 08:58:24

BREZ MILOSTI! Real pripravlja MEGA ČISTKO! Tu so VSE podrobnosti: Odšlo bo vsaj 12 IGRALCEV, ki...

Reuters
Real bo poleti močno oklestil svoj igralski kader.

Španski športni časnik AS piše, da se pri Realu iz Madrida po koncu sezone obeta čisto prava čistka v igralskem kadru. V prvi vrsti zato, ker ima kraljevi klub občutno preveč nogometašev. Trenutno jih je v prvi ekipi 26, kar 11 pa se jih bo poleti vrnilo s posoje pri drugih klubih. Kot je znano, lahko vsak klub za la ligo prijavi 25 igralcev, kar pomeni, da jih bo imel Real kar 12 preveč. In vsaj toliko jih bo po pisanju omenjenega časnika tudi odšlo. Za mega čistko, ki bi seveda še kako odmevala.


AS je sestavil tudi seznam nogometašev, ki menda nimajo prave prihodnosti na stadionu Santiago Bernabeu. Med drugim to velja za Borjo Mayorala, hkrati tudi za zvezdnika Garetha Balea (po novem ga želi tudi Everton) in Jamesa Rodrigueza. Tudi Dani CeballosAchraf Hakimi, Martin OdegaardAlbert Soro, Luca Zidane, Andriy Lunin, Alvaro Tejero, Jesus Vallejo, ki so posojeni drugam, naj bi dobili proste roke pri iskanju novega delodajalca. Profit za kakšne nove nakupe naj bi Madridčani želeli ustvariti s prodajama Luke Modrića in Lucasa Vazqueza.

Prav tako so izhodna vrata menda vse bolj odprta za srbskega reprezentanta Luko Jovića, ki v dresu Reala nikakor ne more ponoviti predstav iz Nemčije, in Mariana Diaza.

Značke: real, madrid

Članki iz rubrike