mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
4 02.04.2020 08:21:46

Prestopna BOMBA VSEH BOMB! Barcelona želi VELIKEGA ZVEZDNIKA, zanj ponuja - VELIKEGA ZVEZDNIKA!

Reuters
Barcelona se je spet ogrela za Neymarja.

Sky Sports poroča: pri Barceloni držijo pesti, da jim bo poleti uspelo izvesti zamenjavo dveh nogometašev, ki bi bila dejansko prestopna bomba vseh bomb. Da se Katalonci že nekaj časa zanimajo za Neymarja, je kristalno jasno. Pogrešajo ga že vse od trenutka, ko je odšel v Paris Saint-Germain. Zdi se, da je pri Brazilcu zgodba podobna. V Parizu ne uživa kdo ve kako, nič kolikokrat je že razjezil vodstvo kluba s svojim obnašanjem. Poleti pa bi lahko spet prišlo do združitve med Barcelono in Neymarjem. Če se bo uresničil 'peklenski načrt', ki ga pripravljajo na stadionu Camp Nou.

neymar
Profimedia

Vodstvo Barcelone naj bi Francozom ponujalo menjavo, in sicer so pri španskem prvoligašu v zameno za Neymarja pripravljeni ponuditi Antoinea Griezmanna! Slednji je pri Barceloni šele eno leto, a naj bi bil že prečrtan, saj ni dosegel ravni, ki so jo Katalonci pričakovali od njega. Ob tem bi lahko bila edina večja težava vrednotenje obeh nogometašev. PSG naj bi namreč za Neymarja zahteval vsaj 150 milijonov evrov, Griezmannova odškodnina se medtem vrti okrog 100 milijonov evrov.

Tudi če Barceloni ne bo uspelo doseči dogovora s Parižani, pa je usoda Griezmanna bolj kot ne zapečatena. Španski velikan bo reprezentanta Francije v vsakem primeru poskušal poleti prodati nekomu drugemu.

griezmann
vszi

Članki iz rubrike