Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
1 07.11.2019 21:32:47

BRAVO, BENI! Verbič s SIJAJNIM golom UŽALOSTIL nekdanje soigralce in razveselil zdajšnje! (VIDEO)

Reuters
Nogometaši v evropski ligi so opravili s polovico 4. kroga. Med Slovenci se je izkazal Benjamin Verbič, ki je k remiju kijivskega Dinama v Koebenhavnu prispeval zadetek za 1:1.

Verbič je v dvoboju vodilnih ekip skupine B zadel v 70. minuti in izničil prednost, ki so jo imeli Danci po golu Jensa Stageja iz četrte minute. Podajalec pri Verbičevem golu je bil Viktor Cigankov, ki je v 15. minuti zapravil strel z bele pike. Na drugi tekmi skupine B sta se Lugano, pri katerem ni bilo Domna Črnigoja, in Malmö razšla z 0:0.

Zadetek Verbiča si oglejte na tej povezavi

V skupini A sta bila spet dejavna Vid Belec in Roman Bezjak. Z Apoelom sta gostila Karabah in ga premagala z 2:1. Belec je branil celotno tekmo, Bezjak pa je v igro vstopil v 60. minuti. Zmagoviti gol za Ciprčane je v 88. minuti dosegel Nicholas Ioannou. V skupini vodi Sevilla s štirimi zmagami in si je že zagotovila šestnajstino finala. Tokrat so Andaluzijci s 5:2 slavili v gosteh pri Dudelangeju. Tri gole za Špance je zabil Munir El Haddadi, dva pa Munas Dabbur. Dva je dal tudi domačin Danel Sinani.

Ob Sevilli pa si je šestnajstino finala zagotovil tudi že Celtic, ki je v gosteh v skupini E premagal Lazio z 2:1. Oliver Ntcham je prispeval zmagoviti zadetek za Škote v peti minuti sodniškega dodatka.

Ob 21. uri so začeli še preostali Slovenci. Ferencvaros Mihe Blažiča v skupini H gosti CSKA Jake Bijola, St. Etienne Roberta Berića v skupini I gostuje pri Oleksandriji, Slovan Bratislava Andraža Šporarja pa v skupini K gostuje pri Wolverhamptonu.

Članki iz rubrike