Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 28. septembra

toninn jansa pl Reporter.si

Od Kučanovega sina do Janševega ministranta: ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

gantar Necenzurirano

V imenu korone polnijo ordinacije in žepe ...

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

ana-podobnik, hafner Njena.si

Jaka in Ana nista zaročena: Nategu so vsi verjeli

nu
nu
1 07.11.2019 13:51:46

NORO! SLOVENSKI PROJEKT, ki odmeva po vsem svetu! Poglejte to IZJEMNO preobrazbo kultnega ... (video)

Po vsem svetu odmeva tako imenovani slovenski projekt oziroma Proyecto Esloveno, kot je poimenovana prenova kultnega stadiona La Bombonera.

Naslovnice svetovnih medijev je preplavil tako imenovani 'slovenski projekt' oziroma Proyecto Esloveno, kot je uradni naziv velike prenove kultnega stadiona LA Bombonera v Argentini. Gre za dolgo pričakovano prenovo stadiona, ki ga je že v originalu pomagal načrtovati veliki slovenski arhitekt Viktor Sulčič, zdaj pa bo La Bombonera prenovljena po načrtih mladega slovenskega arhitekta Tomaža Čamernika. Celoten projekt bo stal približno 70 milijonov dolarjev. 

bombonera boca pm

Vse skupaj se je začelo že pred nekaj leti, ko je Slovenec najprej na natečaju predstavil svoj načrt za obnovo stadiona, kjer je med drugim blestel Diego Armando Maradona, avgusta lani pa je bil storjen velik korak naprej v realizaciji.  Danes so v Argentini predstavili video oziroma 3D izris celotnega projekta in izgled stadiona, ki bo po novem sprejel 70 tisoč gledalcev (namesto 57 tisoč, kolikor jih ima trenutno). O izjemnem projektu s slovenskim pridihom so se danes razpisali vsi svetovni mediji, gre za res izjemen objekt, ki bo dobil še veličastnejšo podobo.

Celoten projekt si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku. 

Članki iz rubrike