sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

ba
ba
2 28.09.2019 11:25:33

NE GOVORIJO! Varovanci SIMONA ROŽMANA so se zavili v molk. Prosim vas, ne bi o tem ...

sn
Strokovnjak iz Štor danes z Rijeko v Varaždinu.

Nogometaši Rijeke bodo danes v hrvaškem prvenstvu gostovali v Varaždinu, kjer je prejšnji konec tedna orožje položil Dinamo, toda na gostujoči klopi ne bo Simona Rožmana. Strokovnjak iz Štor mora odslužiti kazen zaradi izključitve na tekmi z Mariborom, ki si jo je prislužil kot trener Domžal. Na Rujevici so bili prepričani, da bo 'račun poravnal' v pokalnem tekmovanju, a je bila med tednom preizkušnja v Bujah zaradi razmočenega igrišča odpovedana.

"Nekaj dni sem tukaj in moram priznati, da mi je nadvse všeč, kako klub deluje. Prav tako sem se prepričal, da imajo Rečani radi klub, živijo zanj, ozračje je odlično. Kar zadeva igralce, v njih vidim veliko željo po napredovanju in dokazovanju, imajo pravšnjo energijo. Želim si, da bodo v Varaždinu osredotočeni na svoje naloge, ker je le igrišče to, ki bo vse pokazalo in ponudilo odgovore. Drži, ne bo me na klopi, toda pomembno je, da so fantje zdravi in maksimalno motivirani, da razkrijejo svojo kakovost," je na tiskovni konferenci pred današnjim izzivom povedal Simon Rožman.

Po navadi je na druženju z novinarji s trenerjem tudi igralec, tokrat ga ni bilo. Razlog? Varovanci slovenskega strokovnjaka so se odločili za medijski molk. Na ta način naj bi izrazili protest, ker nekateri mediji v preteklih dneh ob odhodu Igorja Biščana naj ne bi korektno povzemali njihovih izjav.

"Ne bi govoril o preteklosti, ker me ni bilo tukaj. Igralci so hoteli poslati sporočilo, da vse, kar se je govorilo, ni bila resnica ... Ampak prosim vas, da se pogovarjamo o pozitivnih stvareh. Ker sem navdušen nad tem, koliko jih je v klubu in mestu," se je na potezo svojih varovancev odzval Simon Rožman.

Značke: simon-rožman, rijeka

Članki iz rubrike