nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
2 24.09.2019 19:05:39

Kek Hrvatom RAZKRIL, kako je dobil IN TAKOJ ZAVRNIL ponudbo kluba, ker ...

alesfevzer.com
Rijeka bo spet 'slovenska', po izjemno uspešnem obdobju Matjaža Keka na klopi hrvaškega prvoligaša, bo zdaj v Kvarnerju dirigentsko palico vihtel Simon Rožman.

Mnogi so prepričani, da je ravno slovenski selektor 'boter' Rožmanovega prihoda, toda o mlajšem stanovskem kolegu javno ne želi govoriti. "Rad bi se izognil komentarjem o tem. Ni potrebe, da bi se delal pametnega, saj imam dovolj svojih skrbi. Poleg tega mi že dozdajšnji komentarji niso bili ravno všeč, zato je bolje, da nič ne govorim," se je za Novi list odzval Matjaž Kek, ki se bržčas dobro zaveda, da se bo aktualni strateg Rijeke težko otresel njegove sence.


"Najbolj bom Rožmanu pomagal tako, da se povsem umaknem, da me nihče ne bo omenjal v tem kontekstu. Hitro bi mu namreč lahko postal tudi utež, tega pa si nikakor ne želim," je svoje stališče pojasnil mariborski strokovnjak.

Novinar reškega časnika se je v nadaljevanju poigral z mislijo, da se kdaj v prihodnosti Kekova in Rožmanova pot morda vendarle srečata na Rujevici. Navsezadnje je tudi selektor slovenske rokometne reprezentance Veselin Vujović hkrati postal trener Zagreba. "Pred tremi tedni sem bil v podobnem položaju. Dobil sem ponudbo nekega kluba, a sem jo zavrnil," je Matjaž Kek razkril nekaj, česar do zdaj nismo vedeli. "Ne bi mogel sedeti na dveh stolih. Do konca leta izbrana vrsta igra v treh ciklih. To pomeni, da bi kot selektor moral oditi iz kluba ravno takrat, ko bi kot trener v miru lahko kaj naredil. Ni logike," je pojasnil slovenski selektor.

Članki iz rubrike