Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 16.09.2019 14:40:50

Pozabljeni Juventusov BOJEVNIK na pragu izhodnih vrat? Obe možni destinaciji pa veliko presenečenje!

Reuters
Hrvaški zvezdnik iz vrst Juventusa naj bi imel na mizi dve zelo mamljivi ponudbi.

Mario Mandžukić si je s svojo nepopustljivostjo in borbenostjo med navijači Juventusa prislužil prav poseben status, a v letošnji sezoni je padel v nemilost novega trenerja Maurizia Sarrija. Italijanski strokovnjak da ni uvrstil niti na seznam igralcev, na katere bo računal v letošnji ligi prvakov, očitno pa se Hrvatu nasmiha rešitev.


Letos poleti je bil na pragu prestopa na Otok, kjer naj bi okrepil vrste Manchester Uniteda, a je dogovor padel v vodo. Zdaj naj bi imel na mizi dve zelo resni ponudbi, ena prihaja iz Katarja, druga pa iz Združenih držav Amerike.

Trenutno drugouvrščena ekipa katarskega prvenstva Al Gharafa je zelo naklonjena prihodu Mandžukića, v letošnji sezoni ima visoke ambicije, v svoje vrste pa bi ga lahko zvabil do konca meseca, ko se v katarski ligi zaključi poletni prestopni rok. A Katarcem v zelje skače najboljša ekipa ameriške lige MLS, pri Los Angelesu FC pa bi v konici napada združil moči s prvim strelcem lige Carlosom Velo. A selitev v ZDA pomeni, da bi moral v letošnjem letu zgolj trenirati, saj se je poletni prestopni rok že zaključil, za ameriški klub pa bi imel pravico nastopa šele 7. februarja, ko se odpre zimski prestopni rok.

Članki iz rubrike