Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.04.2019 07:09:40
Deli članek:

Je ILIČIĆ res na poti k INTERJU?! Trener Atalante razkril, zakaj je slovenskega zvezdnika pustil NA TRIBUNI!

Profimedia

Ko se je v ponedeljek zvecer pojavila prva enajsterica Atalante na tekmi z Udinesejem, je bilo glavno vprašanje, kje je Josip Iličić.

Slovenskega zvezdnika in nepogrešljivega člana Atalante namreč ni bilo niti na klopi, kar je sprožilo plaz ugibanj. Italijanski mediji so postregli z novico, da je Iličić na poti k Interju in da je morda že odigral zadnjo tekmo za Atalanto.

Ekipa iz Bergama je tudi brez njega prišla do zmage z 2:0 in se zavihtela na četrto mesto lestvice serie a, torej na tisto, ki bi jim ob koncu prineslo igranje v ligi prvakov. Do konca so še štirje krogi, boj za zadnje mesto med evropsko elito, pa zelo srdit. Po sladki zmagi je Gian Piero Gasperini razkril, kaj se pravzaprav dogaja z Iličićem: "Težko se sestavi tako hitro po eni tekmi, kaj šele, da bi igral tri tekme v tednu dni. Dan pred tekmo je poskušal trenirati, toda po desetih minutah je moral odnehati, ni mogel dobro zadeti žoge in jasno nam je bilo, da v takšnem stanju ne more igrati. Zdaj se mora spočiti do naslednje tekme."