Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.04.2019 20:53:10
Deli članek:

Iličić na TRIBUNI, ker je na poti k TEMU VELIKANU!? Italijani RAZKRIVAJO! Iličić utegne okrepiti …

vszi

Josip Iličić ima za seboj sijajno sezono pri Atalanti.

Klub iz Bergama danes je odigral eno ključnih tekem v boju za ligo prvakov v naslednji sezoni, toda Josip Iličić, prvi zvezdnik Atalante si je tekmo z Udinesejem in zmago Atalante z 2:0 ogledal s tribune. Znano je sicer, da se že nekaj časa ubada z lažjimi poškodbami, zaradi česar ni stoodstoten, toda konkretnega razloga, zakaj je ostal zunaj kadra, pri Atalanti niso ponudili.

Kdo ve, morda pa so razlog zapisi italijanskih medijev z Mediasetom na čelu, ki so danes preplavili tamkajšnjo javnost. Poročajo namreč, da naj bi bil Josip Iličić glavni kandidat, da v milanskem Interju nasledi hrvaškega zvezdnika Ivana Perišića, ki je na izhodnih vratih. Vemo pa, da je Inter eden od klubov, s katerimi se Atalanta bori za ligo prvakov. Po zmagi nad Videmčani ima na četrtem mestu točko prednosti pred Romo in tri zaostanka za Interjem.

Odškodnina? Govori se med 15 in 20 milijoni evrov, pri Interju pa naj bi bili po poročanju Mediaseta zelo naklonjeni ideji, da se dogovor med Atalanto, Interjem in Iličićem sklene čim prej.

Iličić je v tej sezoni na 27 tekmah dosegel 12 golov in 9 asistenc.