sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
0 29.04.2019 13:45:42

Zlatko Zahović spet ODPRL FRONTO: Muro izkoristil za EPSKO PONIŽANJE Olimpije

alesfevzer.com
Športni direktor Maribora je spet poskrbel za dvigovanje prahu.

Vsakič, ko se oglasi, njegove besede odmevajo. Zdaj še toliko bolj. Z vsemi žavbami namazani Zlatko Zahović je vnovič dokazal, da je mojster retorike. A zdi se, da je tokrat presegel samega sebe. V eni izjavi je namreč dvignil v nebo Muro in hkrati slednjo izkoristil za epsko ponižanje - Olimpije! Slednje sicer ni omenil z besedo, a je povedal več kot dovolj. S tem, ko je poudaril, da je Mura edina, ki lahko v Sloveniji Maribor spravi do limita.


"Res smo uživali v tem tednu, na dveh zanimivih gostovanjih. Odigrali smo dve tekmi na evropskem nivoju, se uvrstili v finale pokala in osvojili novo pomembno točko v boju za naslov prvaka, pohvaliti pa je treba obe ekipi. Po 30 letih v nogometu lahko rečem, da sem v Murski Soboti užival v nivoju nogometa in ozračju na stadionu. Znova se je izkazalo, da nas le Mura lahko v slovenskem prostoru spravi do limita, v veliki meri po zaslugi njihovega trenerja, ki se je vseh najpomembnejših nogometnih zakonitostih, kako tekmovati, naučil v našem klubu," je Zahović popihal na dušo Prekmurcem in Anteju Šimundži, nato pa še dodatno zbodel Ljubljančane: "So edina ekipa (Mura, op. a.), o kateri moramo razmišljati pri pripravi strategije. Čestitam Muri, njihovim navijačem na kulisi na tribunah in vsem našim navijačem, ki so nam znova pomenili veliko podporo. Odigrali smo dve pravi, evropski tekmi. Videli smo vse, kar lahko nogomet ponudi na najvišjem nivoju."

Ali je ob tem načrtno pozabil, da je Olimpija vendarle še vedno aktualni državni prvak in da je med drugim slavila tudi ob svojem prejšnjem obisku Ljudskega vrta, kar je bil tudi zadnji domači ligaški poraz Maribora, ve samo športni direktor štajerskega velikana ...

Članki iz rubrike