Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 30.03.2019 11:56:00

Popolnoma se je 'SLEKEL'. NOVAKOVIĆ o OLIMPIJI in NAVIJAČIH tako neposredno kot še nikoli doslej

Grega Wernig
Milivoje Novaković je razjezil navijače Olimpije, ko se je ob koncu nogometne poti odločil, da obleče dres Maribora.

Novaković je v pogovoru za Sportal povedal marsikaj zanimivega. Kako je začel pri Olimpiji... "Vso mladost sem preživel pri Olimpiji, bil vseskozi njen najboljši strelec in med najboljšimi igralci, a priložnosti med člani nikoli nisem dočakal. Preživel sem marsikaj hudega, od mene so pri Olimpiji zahtevali tudi denar, da bi lahko igral. Ko sem odšel, smo z družino zbrali nekaj denarja, da so me lahko pustili in sem dobil proste roke," je o začetkih nogometne poti v Ljubljani govoril Mišo.
V začetku leta 2016 se je z Japonske vrnil domov, se pogovarjal, da bi šel k Olimpiji, potem pa je oblekel dres Maribora. "Pripravljal sem se na življenje v Sloveniji, kjer je najlepše, se želel vrniti v Ljubljano in bil v stikih z Olimpijo, a ko prideš iz tujine in si navajen nekega profesionalizma." Ali pomanjkanje profesionalizma očita Ranku Stojiću? "O imenih ne bi, to je za mano, a če igraš na neki visoki ravni in si profesionalec, vidiš določene stvari. Jaz sem že po enem sestanku opazil določene stvari, ki ste jih vi po letu, dveh. Vedel sem, kaj bo, zato sem se odločil po svoje in te odločitve ne obžalujem. Potem sva se dobila z Zlatkom Zahovićem, se profesionalno pogovorila. Vse je bilo na res visoki ravni in potem sem se odločil, tako kot sem se."
Navijači Olimpije so potem pisali grafite po bloku v katerem živijo njegovi starši. "Ni bilo lahko, a niti ne zaradi mene, saj sem bil vajen vsega. Bolj zaradi moje družine. Nič, grafite sem dal počistiti, se opravičil sosedom in smo šli naprej. Lahko povem, da so že dvakrat porisali tudi hišo, v kateri živim," je med drugim za Siol povedal Novaković.

Članki iz rubrike