Možganska kap Svet24.si

Prebivalstvo se pospešeno stara, starejši pa so ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Ozadje Andrejeve ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
2 30.03.2019 09:18:10

Kaj je JANKOVIĆ ponudil MANDARIĆU, pa ta ni hotel vzeti

Nikola Miljković
Seveda ima ljubljanski župan Zoran Janković rad šport in skuša pomagati vsem klubom v Ljubljani, toda nekateri nočejo sprejeti njegove pomoči ali predlogov.

Takoj, ko je Milan Mandarić postal predsednik Olimpije, je obljubil, da bo zgradil nogometno akademijo. Vse naj bi bilo na enem mestu - igrišča, dvorana, prostori za namestitev in oskrbo... Toda o taki akademiji seveda ni ne duha ne sluha. So bile to le prazne besede predsednika Olimpije? S to idejo je Mandarić prišel tudi k Zoranu Jankoviću, ki mu je ponudil rešitev, a... 

"Športni park Vevče, z dvorano in nogometnim igriščem je last NLB Leasinga in nekaj investitorjev se zanima za to. Milanu Mandariću in Ranku Stojiću sem, ko sta prišla v Ljubljano, predlagal, da bi Olimpija kupila ta prostor za svojo akademijo, a se ni odločila za to," je v pogovoru za Ekipo dejal ljubljanski župan Zoran Janković.

Milan pa nič. Raje bi imel vse zastonj oziroma da vse financira mesto. Po nekaterih informacijah bi lahko cel športni park na Vevčah dobil za 1,5 milijona evrov. Ampak ne, Mandarić raje govori, kako bo zgradil nogometno akademijo. Lahko je govoriti, malce težje pa vse skupaj uresničiti.

Članki iz rubrike