atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 26.03.2019 12:20:33

DOBRA NOVICA tudi za Keka?! Nekoč VELIKI TALENT se je vrnil in zaigral prvič po - LETU DNI!

Nikola Miljković
Haris Vučkić je končno okreval po novi hudi poškodbi.

Nekoč je veljal za najbolj nadarjenega nogometaša v Sloveniji. Ko je bil Matjaž Kek prvič selektor Slovenije, ga je že kot rosno mladega nekajkrat povabil v člansko reprezentanco. Marsikdo je bil prepričan, da bo Haris Vučkić blestel tako na klubski kot tudi na reprezentančni ravni. Toda ... Toda temu ni bilo tako. Razvoj nekdanjega nogometaša Newcastle Uniteda ni potekal v skladu s pričakovanji, v prvi vrsti zaradi številnih poškodb. Te mu še vedno grenijo življenje, toda po novi kalvariji je za Domžalčana v teh dneh končno spet posijalo sonce.

Potem ko si je na začetku aprila lani spet hudo poškodoval koleno, se je zdaj po skorajda leto dni dolgem okrevanju končni vrnil na zelenice. V ponedeljek si je Vučkić vnovič nadel dres Twenteja, za rezervno ekipo je na tekmi s klubom NEC Nijmegen odigral uvodnih 45 minut. "Mislim, da mu je šlo dobro. Seveda je pred njim še dolga pot, a to je logično, saj je počival res dolgo časa. Toda gre za odličnega nogometaša, tako v tehničnem kot tudi taktičnem smislu. Upam, da bo kmalu spet stoodstotno nared za igro," je po tekmi dejal trener Theo ten Caat

Seveda je prezgodaj govoriti, da bi 26-letni Vučkić v prihodnje lahko bil tudi na Kekovem radarju. A če bi bil zdrav ... Talent pri njem pač nikdar ni bil sporen.

vuckic
vszi

Članki iz rubrike