phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

horoskop Svet24.si

Horoskop za četrtek, 27. februarja

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

duhovnik, katoliška cerkev Svet24.si

Spolne zlorabe v slovenski cerkvi: za molk ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

anezi Njena.si

Anezin intimni video v javnost pred koncem šova

Robert Balantič
Robert Balantič
5 26.03.2019 08:27:34

Zlatko Zahović boleče iskreno o Keku in njegovih predhodnikih: To je realna slika Slovenije, ne pa ...

Drago Wernig - TAKA
Najboljši strelec slovenske reprezentance je nedeljski spopad s Severno Makedonijo spremljal na daljavo. Zlatko Zahović je namreč dogajanje v Stožicah opazoval v Valencii in zagotovil je, da je videl veliko dobrega. To ga navdaja z zadovoljstvom in po uvodnih remijih nadaljevanje kvalifikacij pričakuje optimistično.

V nedeljo zvečer ga ni bilo v Stožicah. Bil je v Valencii, kjer je nabito polna Mestalla gostila tekmo nekdanjih igralcev šestkratnih španskih prvakov in dvakratnih finalistov lige prvakov, s katero je klub zaznamoval stoletnico obstoja, toda Zlatko Zahović dvoboja med Slovenijo in Severno Makedonijo vendarle ni zamudil. Za ogled druge preizkušnje v kvalifikacijah za Euro 2020 je žrtvoval večerjo s prijatelji, s katerimi je včasih delil slačilnico. »Kakšna večerja neki! Moral sem videti obračun naše izbrane vrste, po dvoboju v Ljubljani pa smo se spet družili,« se je nasmejal najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance.

Rezultatsko se ni izšlo po naših željah; Matjaž Kek in njegovi izbranci prihajajoče izzive pričakujejo z dvema neodločenima izidoma. Marsikdo je nad takšnim izkupičkom razočaran, športni direktor Maribora pa ponuja pozitivne vibracije. »Zahteve oziroma pričakovanja v Sloveniji so vedno visoka, ampak zame je po uvodnih tekmah najpomembnejše, da se vidi trenerjeva roka, njegov 'rokopis', kar smo v preteklosti, če smo povsem iskreni, pogrešali. In zdaj potrebujemo čas. Dejstvo je, da nam manjka nekaj več kakovosti, temu ne moremo oporekati, vendar je hkrati opazno, da nekdo nekaj dela. Da imamo idejo, ki si jo na igrišču prizadevamo uresničevati; organizacija igre je bila na visoki ravni. Zame je to s strokovnega zornega kota izjemnega pomena. Menim, da je to realna slika Slovenije oziroma to nikakor ni bila podoba, kakršno smo spremljali v preteklem obdobju. O realnosti lahko govorimo takrat, ko vsi naredijo vse, kar je v njihovih močeh. V nedeljo je bilo tako, nikomur ne moremo ničesar zameriti, mar ne? Prav tako ni nikakršnega dvoma, da nam je zmanjkal vsaj kanček sreče,« je Zlatko Zahović na kratko razčlenil igro in po krajšem premisleku nadaljeval: »Dobil sem občutek, da je ekipa zaradi prejšnjih časov še vedno precej psihično nestabilna in si neizmerno želi 'pobegniti' iz tega stanja, toda v tej ogromni želji smo kaznovani za tako rekoč vsako napako ...«

CELOTEN POGOVOR Z ZLATKOM ZAHOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: slovenija, kek, zahović

Članki iz rubrike