Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 21.01.2019 21:01:30

Dan D za Srečka Katanca: TOLE je moje SPOROČILO IGRALCEM!

Profimedia
Pred Srečkom Katancem in njegovo reprezentanco je dan D. Jutri ga čaka dvoboj osmine finala azijskega pokala, v katerem se bo udaril s Katarjem.

Katarci so odlično odigrali skupinski del, v družbi Savdske Arabije, Libanona in Severne Koreje se lahko pohvalijo s stoodstotnim izkupičkom. In - pozor - gol razliko 10:0. Toda tu še ni konec zgodbe o tem, kako superiorni so bili Katarci v svoji skupini, tu je podatek, ki pove vse. V treh tekmah so nasprotnikom dopustili samo tri strele na gol!

Toda 55-letni slovenski strokovnjak, ki je na čelu Iraka pet mesecev, se na to ne ozira. Njegovo moštvo je v skupinskem delu dvakrat zmagalo (Vietnam, Jemen) in remiziralo (iran), ob tem pa ima gol razliko 6:2, kar je zadostovalo za drugo mesto.



"Smo v dobri formi, proti Katarju pa moramo odigrati tako, kot znamo. Tudi Jordanci so šli v tekmo z Vietnamom brez prejetega zadetka, toda že prvi, ki so ga dobili, je bil za njih usoden in so se morali posloviti od turnirja," je pred velikim obračunom povedal bivši slovenski selektor.

"Katarci bodo za nas velik izziv, saj so zelo spretni in izkušeni pri spreminjanju taktike in formacije. Moje sporočilo igralcem je, da moramo biti hitri pri privajanju na njihovo igro. Gremo tekmo po tekmo, na igralce nisem pritiskal s tem, da bi jim govoril, da moramo zmagati. Kakorkoli že, fantje so odločeni, da svojim rojakom ponudijo razlog za veselje, zato bomo proti Katarju dali vse od sebe," je zaključil Katanec.

Članki iz rubrike