Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 21.01.2019 20:15:13

VOMBERGAR ima NOVEGA SNUBCA: Napadalec Olimpije je tarča kluba iz LIGE PET!

www.alesfevzer.com
Poročali smo o tem, da se za najboljšega strelca Olimpije Andresa Vombergarja zanimajo pri dunajskem Rapidu.

Toda zaenkrat je njegova prihodnost zavita v tančico skrivnosti. Iz Argentine ga je v Slovenijo pripeljal Mladen Rudonja, ki je za EkipoSN med drugim povedal: "Njegovo slovo od Olimpije ni samoumevno. Možnosti, da bo ostal v Ljubljani vsaj do poletja, so 50-odstotne. Tukaj mu je lepo, tukaj uživa. Če bo vseeno odšel že zdaj, bo odšel h klubu, kjer bo lahko še napredoval."

Zdaj pa je v javnost prišla informacija, da je argentinski napadalec tarča še enega kluba. In to iz kluba, ki nastopa v eni izmed petih najmočnejših evropskih lig, in kluba, ki je v tem prestopnem roku ostal brez svojega napadalca Emiliana Sale. Nantes je Argentinca z italijanskim potnim listom prodal Cardiff Cityju in zanj iztržil 17 milijonov evrov, zdaj pa v klubu iščejo zamenjavo zanj.

Eden od kandidatov je tako tudi Vombergar, za katerega bi Milan Mandarić rad iztržil vsaj dva milijona evrov odškodnine, kar po omenjeni prodaji najboljšega strelca za Nantes ne bi bila težava. Je pa res, da se argentinskega Slovenca omenja kot eno od možnosti, ob njem se pri klubu, v katerem igra Rene Krhin, omenja še 27-letni član Cluja George Tucudean, za katerega Romuni zahtevajo med 2,5 in tri milijone evrov. Drugi tekmec pa je Facundo Ferreyra, 27-letni Argentinec z italijanskim potnim listom, ki želi zapustiti Benfico, v kateri se ni naigral.

Nantes je po dobri polovici sezone na 15. mestu lestvice francoskega prvenstva, a ima šest točk več od ekip, ki jim grozi izpad.

Članki iz rubrike