900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 15.11.2018 13:15:34

POPOLN ŠOK! Poglejte, kakšen SVINJAK je v stanovanju za seboj pustil ZVEZDNIK BARCELONE! (foto)

Tega človek preprosto ne more verjeti.

Znano je bilo, da je Ousmane Dembele ob odhodu iz Dortmunda v Barcelono za seboj pustil stanovanje v slabem stanju. Mediji so tedaj poročali, da je razbil nekaj stvari, ker je bil jezen na Borussio, ki ga dolgo časa ni hotela prodati. A resnica je drugačna. Kot danes razkriva sloviti Bild, so zdaj na voljo fotografije stanovanja, ki jih je razkril lastnik, ki od Dembeleja zahteva več kot 20.000 evrov odškodnine. Ne toliko zaradi škode kot zaradi ... nesnage in umazanije. 

Kot razkrivajo neverjetno nazorne fotografije (najbolj šokantne Bild plačljivo ponuja na tej povezavi) in kot trdi lastnik, Dembele v vsem času bivanja ni odnesel niti enega odpadka. V stanovanju so se ob groznem smradu nabirale prazne konzerve in škatle, ostanki hrane, vse mogoče drugačne smeti, celo hrana z več kot leto dni pretečenim rokom uporabe. Da o neodprtih (in logično neplačanih) računih sploh ne govorimo. 

Stanje je bilo tako slabo, da je zgolj čiščenje, dezinficiranje, pleskanje, lakiranje parketa in ostalo prikrivanje madežev ter smradu stalo več kot 15.000 evrov. za dobrih 5000 je bilo neposredne škode zaradi uničenih predmetov, lastnik pa ob tem od Dembeleja zahteva še za nazaj plačane račune in davek. 

Galerija

Članki iz rubrike