mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 04.11.2018 09:17:29

ŠPORAR preprosto predober za slovaško ligo: Tokrat je zabil v slogu Zlatana Ibrahimovića! (video)

vszi
S prestopom v Slovan iz Bratislave je Andraž Šporar očitno naredil odlično potezo. Bivši kapetan Olimpije igra v izjemni formi, kar je dokazal tudi tokrat.

Štiriindvajsetletni napadalec je bil prvo ime prvenstvenega obračuna z Michalovcami, ki ga je Slovan dobil s kar 6:0. Šporar je zabil prvi (akcija se začne pri 0:20 minute) in tretji gol (akcija se začne pri 2:15 minute) za domačo zasedbo, sploh slednji je bil prava mojstrovina, saj je nasprotnega vratarja premagal s strelom s škarjicami, kakršnega smo vajeni od Zlatana Ibrahimovića.

Šporar je tudi sicer predstavljal nenehno nevarnost za nasprotnikov gol, tako je sredi drugega polčasa odlično prodrl v kazenski prostor, kjer so ga gostje nepravilno ustavili (akcija se začne pri 4:50 minute) in glavni sodnik je takoj dosodil enajstmetrovko, iz katere je Slovan vodstvo povišal na 5:0.



Slovenski napadalec je v dozdajšnjih trinajstih prvenstvenih nastopih zabil prav toliko golov in je daleč najboljši strelec slovaške lige. Njegovi najbližji zasledovalci so trenutno pri osmih zadetkih. Šporarjeva odlična strelska forma pa je tudi zelo dobra novica za (začasnega) selektorja Igorja Benedejčiča, ki bo v sredo objavil seznam nogometašev, na katere računa na zadnjih dveh tekmah lige narodov. Omenimo lahko, da je vseh 90 minut proti Michalovcam odigral tudi Kenan Bajrić.

Posnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike