sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
1 04.11.2018 03:25:00

TEŽAVE V RAJU! Zvezdnik bogatih Parižanov se je znašel ZA ZAPAHI

Profimedia
V taboru francoskega PSG-ja slavijo novo prvenstveno zmago, 11 točk prednosti, zanesljiv pohod k novemu naslovu francoskih prvakov (osmemu in šestemu v zadnjih sedmih sezonah), rekord nepremaganosti na začetku sezone v eni od petih najmočnejših lig, a se morajo ukvarjati z neumnostmi vezista Marca Verrattija.

Petindvajsetletni Italijan, ki že od leta 2012 igra za klub iz francoske prestolnice, se v mestu luči očitno dobro počuti. V vseh teh letih je spoznal vse čare tega čarobnega mesta. V noči na sredo je pariško zabavo zajemal s preveliko žlico, tako močno se je opil, tako dolgo v noč je veseljačil, da se je znašel v resnih težavah.


Močno opitega Verrattija je zaustavila policija. Sprva je bila to le rutinska kontrola, ki pa se je zaradi njegove očitne opitosti sprevrgla test alkoholiziranosti. Ta je pokazal več kot dvakrat večjo vrednost alkohola v krvi - namesto dovoljenih 0,20 je pokazal 0,49. Nogometaš je končal na policiji, kjer se je za zapahi treznil in bržčas razmišljal o posledicah.

Verratti je ostal brez vozniškega dovoljenja, doletela ga je globa zaradi vožnje v pijanem stanju, zdaj ga bo brez dvoma kaznoval tudi klub. No, nemški strateg Thomas Tuchel ga je dva dneva pozneje vseeno uvrstil v udarno zasedbo na prvenstveni tekmi z Lillom. Parižani so bili boljši z 2:1 in tako z 12. zaporedno zmago podrli 58 let star rekord angleškega Tottenhama iz sezone 1960/61, ko je ta nanizal enajst zaporednih zmag.

Značke: marco-verratti, psg

Članki iz rubrike