pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Pik je nekoliko bolj boleč od domačega sršena .. Odkrito.si

Invazija azijskih sršenov v Evropi

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
2 06.08.2018 15:05:44

ALI SE BOM OPRAVIČIL? Pokazal sem tiskovno konferenco EVROPSKIM PRVAKOM in rekli so, da ...

Drago Wernig
Zlatko Zahović je spregovoril tudi o tisti tiskovni konferenci po tekmi s Krškim, zaradi katere je bil s strani slovenske nogometne zveze suspendiran.

Zlatko Zahović se je v pogovoru z Mišo Molk na RTV Slovenija dotaknil številnih tem, seveda ni šlo brez omembe dogodka, do katerega je prišlo na tiskovni konferenci po tekmi v Ljudskem vrtu. Zgodilo se je marca, Krško je v Mariboru slavilo presenetljivo zmago z 2:0 in poglobilo krizo, s katero so se v tistem času spopadali nogometaši Maribora. Razpoloženje v klubu ni bilo najboljše, Zahović pa je očitno izgubil živce in z neprimerno opazko novinarju Ekipe SN poskrbel za zgražanje slovenske športne javnosti.

A sam očitno meni, da ni storil nič takšnega, za kar bi se moral opravičiti. Kljub temu, da je s strani slovenske nogometne zveze dobil suspenz, so njegovi ugledni nogometni kolegi pohvalili to dogajanje na tiskovni konferenci in kako se je odzval. "To je bila najboljša možna tiskovna konferenca v tistem času. Ta posnetek sem dal vsem, ki jih poznam in ki so na najvišjem nivoju. Nekateri so tudi prvaki Evrope in vsi so jo razumeli. Vsi so rekli, da je bila za tiste čase, v katerih je bil Maribor, genialna. Na žalost je pri nas niso razumeli," je med drugim povedal voditeljici oddaje Miši Molk in v svojem slogu odgovoril na vprašanje, ali ga je zaradi tega kaj pekla vest. "Ne, ni razloga zaradi tega, ker jaz vidim drugače. Če bi bil žaljiv, bi rekel v redu, ni problem, se opravičiš."

Značke: zahović, maribor

Članki iz rubrike