Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 05.08.2018 15:30:18

Samir Handanović že NAVDUŠUJE, Interju do zmage nad Lyonom pomagal še - EN SLOVENEC! (video)

Inter boljši od Lyona.

Na novo sezono se pospešeno pripravljajo tudi nogometaši Interja, ki jih letos čaka igranje v ligi prvakov. Ker je uprava kluba še dodatno okrepila ekipo, navijači verjamejo, da se bodo nerazzurri lahko konkretno borili celo za scudetto, pri tem pa bo imel pomembno vlogo tudi Samir Handanović. In kar je za pristaše milanskega kluba razveseljivo, je to, da je Sarma že zdaj v zelo dobri formi. To je potrdil na prijateljski tekmi s francoskim velikanom Lyonom, ki je bila odigrana v Lecceju. Inter je slavil z 1:0, Handanović pa je v prvem polčasu postregel s kar tremi zares zelo kvalitetnimi obrambami, ki si jih lahko ogledate tudi v priloženem posnetku.


Handanović je odigral celotno tekmo, a - zanimivo - ni bil edini Slovenec, ki je dobil priložnost v dresu Interja. Že od začetka priprav dalje s člansko ekipo trenira tudi mladi Maj Rorič, ki je na tokratni tekmi v 80. minuti zamenjal Mattea Politana. Rorič je sicer 18-letni vezist, ki je v Milano odšel leta 2016 iz Domžal. Tam je bil le leto dni, pred tem je nosil dres Triglava. Da bo v novi sezoni dejansko član članske ekipe Interja, ne gre pričakovati, je pa jasno, da nabira prepotrebne izkušnje za prihodnost.

Dodajmo, da je priložnost med člani na preteklih prijateljskih tekmah dobil tudi Elian Demirović, še en nogometaš iz Slovenije, ki se kali pri velikanu s San Sira.

Članki iz rubrike