Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

nu
nu
2 05.08.2018 13:56:43

Po Lensu naslednja - OLIMPIJA?! Ilija Stolica ga ni želel, zdaj je prestop napadalca spet AKTUALEN!

vszi
Olimpija še vedno išče napadalca.

Pogovori z Romanom Bezjakom so bili v zaključni fazi, obe strani sta bili praktično že dogovorjeni, a očitno se je začelo zapletati. Slovenski reprezentant je namreč še naprej član Jagiellonie, ali to pomeni, da se bo morala Olimpija obrisati pod nosom zanj, bomo seveda šele videli. Se je pa medtem na seznamu želja zmajev očitno znašel naslednji napadalec. Kot poročajo mediji v Bosni in Hercegovini, bi Olimpijo lahko okrepil kar Ivan Lendrić.


Gre za Hrvata, ki je kariero začel pri splitskem Hajduku, kasneje pa igral tudi v Sloveniji. Bil je član Celja, a se pri slednjem ni proslavil. Precej boljše mu je šlo v dresu Željezničarja, pri katerem je bil z 18 zadetki v sezoni 2016/17 celo prvi strelec lige BiH. S tem si je priigral 300.000 evrov vreden prestop v Francijo, kjer je podpisal za Lens. Toda v rumeno-rdečem dresu mu ni šlo vse po načrtih, saj je odigral le deset tekem. Zabil je tri gole, toda pri Lensu so se mu po koncu pretekle sezone zahvalili za sodelovanje, čeprav je imel podpisano še dvoletno pogodbo.

V preteklih tednih se je pogovarjal z Zrinjskim in Željezničarjem, bil je na preizkušnji pri škotskem Hibernianu, zdaj pa naj bi bil najbližje Olimpiji. Kot pišejo Sportske.ba, se je Lendrić praktično že vse dogovoril z zmaji, toda ker je bil Ilija Stolica menda proti njegovemu prihodu, je prestop padel v vodo. A zdaj je Stolica izgubil službo in obe strani naj bi spet začeli s pogovori. Omenjena spletna stran piše, da bo 26-letni Lendrić z Olimpijo, če bo prišlo do dogovora, podpisal dvoletno pogodbo.

Članki iz rubrike