Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 26.07.2018 14:18:21

Filip Valenčič v HUDIH TEŽAVAH! Trener ga je dal na hladno, razlog DISCIPLINSKE narave

HJK
Olimpiji se nasmiha tekma s finskim prvakom, pri katerem si kruh služi Filip Valenčič.

Če se bo Olimpija prebila v tretji krog kvalifikacij za ligo Europa, se bo tam pomerila s poražencem tekme med beloruskim klubom BATE Borisov in finskim prvakom HJK Helsinki. Zmajem se torej nasmiha snidenje s svojim nekdanjim članom, dres HJK-ja namreč nosi tudi Filip Valenčič. A njegovo življenje na Finskem se je dodobra zapletlo in tudi če bo prišlo do tekme med HJK-jem in Olimpijo, ni nujno, da bo Valenčič dejansko zaigral proti svojemu nekdanjemu klubu.


Kot poročajo finski mediji, se je hitronogi napadalec znašel v resnih težavah. Trener Mika Lehkosuo ga je namreč do nadaljnjega oddaljil od ekipe, menda zaradi disciplinskih razlogov. Spor med njima naj bi trajal že več tednov, celo mesecev. Tako naj bi Valenčič pred časom na eni od tekem celo zavrnil trenerja, ki ga je s klopi želel poslati v igro. Trenja naj bi se nadaljevala tudi po omenjeni tekmi, zdaj pa je vse skupaj prišlo celo tako daleč, da je Valenčič na hladnem. V Belorusiji ga ni bilo v kadru, v prihodnjih dneh pa bodo vodilni možje modro-belih sedli za mizo in sprejeli odločitev, kako naprej.

Valenčič je bil sicer lani izbran celo za najboljšega nogometaša finske lige, do danes pa je za finskega velikana odigral 43 tekem, zabil 14 golov in zbral tudi 13 podaj.

Članki iz rubrike