Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 04.06.2018 13:06:07

ZAČELO SE JE: Španci Oblaka SELIJO v Anglijo, tamkajšnji velikan je zanj pripravljen plačati rekordno vsoto

Jan Oblak
Reuters
Ali ga bo Atletico izpustil iz rok?

Klubska sezona je končana, pred nekaterimi nogometaši je zaslužen počitek, nekateri bodo morali še malce stisniti zobe. Ta mesec se bo v Rusiji namreč začelo svetovno prvenstvo, kjer bodo igralci pod drobnogledom številnih oglednikov z vsega sveta.

Med bolj vročimi igralci tega prestopnega roka pa bo tudi slovenski reprezentant Jan Oblak, ki ga na prvenstvu ne bo. Za vratarja madridskega Atletica so se zanimali nekateri največji evropski klubi, po najnovejših informacijah španskega medija Don Balon, pa so Madridčani prejeli uradno ponudbo za slovensko hobotnico.



Jana Oblaka si namreč v svojih vrstah želijo videti pri Liverpoolu. Loris Karius je v letošnjem finalu lige prvakov popolnoma razočaral in bil bržkone glavni krivec, da se je Real veselil tretje zaporedne zmage v tem tekmovanju. Predvsem ta katastrofalna predstava Nemca naj bi bila razlog, da Liverpool išče novega vratarja, našel naj bi ga pri Atleticu.

Španci trdijo, da je Liverpool začel z odškodnino v višini 90 milijonov evrov, kar bi bil klubski rekord. A kljub temu astronomskemu znesku je težko verjeti, da bi ga Atletico izpustil iz rok. Poleg tega ima v pogodbi odkupno klavzulo v višini 100 milijonov evrov, za manj ga zagotovo ne bodo izpustili iz rok. Prej za več, saj v Madridu resno razmišljajo, da bi Slovencu ponudili novo pogodbo, s katero bi postal eden najboljše plačanih nogometašev Atletica, klavzula pa bi poskočila na 200 milijonov evrov.

Značke: oblak, liverpool

Članki iz rubrike