stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 21.05.2018 07:09:07

Novi Samir Handanović?! Iz Slovenije odšel skozi STRANSKA VRATA, zdaj je nekdanji član Olimpije pred vrati italijanske PRVE LIGE!

vszi
V Italiji se dokazuje naslednji slovenski vratar.

Adnan Golubović je eden tistih nogometašev, ki so se v vladavini Izeta Rastoderja izmuznili iz rok Olimpiji. Pred leti enemu najbolj nadarjenih vratarjev pri nas so Ljubljančani sicer ponudili profesionalno pogodbo, a je bila v finančnem smislu tako mizerna, da jo je danes 22-letni nogometaš zavrnil. In odšel drugam; sprva je igral za Triglav, potem za Domžale, avgusta lani se je nato brez pretiranega pompa preselil v Italijo. Tam je podpisal za Matero, klub iz tretje lige, in – zablestel! Celo do te mere, da se mu danes nasmiha celo prestop v, verjeli ali ne, serie A! In to kljub temu, da se je z Matero boril za obstanek. A da je njegovemu klubu uspelo, ima velike zasluge tudi Golubović.

Zanimanje za vratarja, ki ga Transfermarkt vrednoti na 275.000 evrov, je že pred časom pokazal Udinese, nekdanji klub Samirja  Handanovića je svoje oglednike poslal na kar nekaj tekem Matere. V Videm so menda prišla pozitivna poročila in ni nemogoče, da se bo Golubović preselil prav k Udineseju. Toda slednji sploh ni edini, Slovenca naj bi v beležki označili tudi pri Empoliju, ki se je letos tudi po zaslugi Mihe Zajca vrnil nazaj v prvo italijansko ligo.

Članki iz rubrike