Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 20.05.2018 19:27:21

JOSIP ILIČIĆ tik pred prestopom v EVROPSKEGA VELIKANA: Kluba dosegla načelni dogovor!

Nocoj se bo končalo italijansko prvenstvo, ob 20.45 se bosta med drugim Lazio in Inter udarila za četrto mesto, ki vodi v ligo prvakov.

Milanski klub je v precej slabšem položaju, saj za uresničitev želja rabi zmago v Rimu, toda kljub temu odgovorni že sestavljajo ekipo za naslednjo sezono. Ena izmed glavnih tarč pa je Josip Iličić, za katerim je odlična sezona pri Atalanti.

Pred nekaj dnevi je predsednik Atalante Percassi zanikal kakršenkoli dogovor med kluboma, v katerem bi bilo vse dorečeno o Iličićevem prestopu v Inter. Je pa res, da sta se kluba pogovarjala o tej možnosti in to večkrat!



Po zadnjih informacijah sta celo sklenila načelni dogovor o tem, da se bo Iličić poleti dejansko preselil k Interju. Naslednji teden pa naj bi bil ključen glede uresničitve posla. Govori se, da naj bi kot del odškodnine za Iličića Inter poslal nekaj svojih mladih igralcev v Atalanto

Slovenski reprezentant je v Atalanto prišel lani poleti, potem ko je prejšnja štiri leta preživel pri Fiorentini, za modro-črne pa je 30-letnik nastopil na 40 tekmah, na katerih je zabil 15 golov in prispeval še deset asistenc.

Članki iz rubrike