pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

jb
jb
1 21.05.2018 07:07:10

Kakšna zgodba VELIKEGA JUNAKA, kakšna ’VELIKA JAJCA’ Igorja Bišćana! Olimpiji zmago priigral Andres Vombergar, čeprav v dneh pred derbijem sploh ni …

www.alesfevzer.com
Andres Vombergar je bil tisti, ki je v Ljudskem vrtu zabil zmagoviti zadetek.

Zmagoviti zadetek na 131. večnem derbiju je bil delo Andresa  Vombergarja. Torej nogometaša, ki je bil za nastop v Ljudskem vrtu celo resno vprašljiv! Da, prav ste prebrali. Njegov nastop še kako visel v zraku!

Ko se je Olimpija znašla v zaostanku, je bil Igor Bišćan v gromozanski dilemi: koga poslati v igro, Andresa Vombergarja ali Leona Benka? V preteklosti je bolj zaupal svojemu rojaku, tokrat si je še bolj razbijal glavo, ker je imel Argentinec v tednu pred tekmo precejšnje težave s poškodbo. Te so bile celo tako velike, da je še v petek, torej dan pred tekmo, zgolj tekel gor in dol po zelenici! Že v prejšnjih dneh pa je bolj kot ne zgolj počival in miroval. No, Bišćan je vseeno tvegal in zadel v polno. V Argentini rojeni napadalec slovenskih korenin je že pri rezultat 2:2 dobil skok, po katerem bi moral Damir Skomina dosoditi enajstmetrovko zaradi prekrška nad Stefanom Savićem, v 90. minuti se je nato vnovič izjemno "dvignil pod oblake", preskočil Marka Šulerja in zabil za sanjsko zmago Olimpije.



"Če se ne motim, je Rok Kronaveter ’odprl prostor’ za Štigleca, Dino me je videl in odlično centriral. Nato je žoga preletela Šulerja, jaz sem jo zgolj z glavo udaril proti golu. Strel se mi ni zdel ravno najbolj močan, Handanović se je dejansko dotaknil žoge, a zadetka vseeno ni mogel preprečiti. In je šla žoga notri," je z nasmeškom na obrazu po tekmi odločilni trenutek podoživel 23-letni napadalec …

CELOTEN POGOVOR Z ANDRESOM VOMBERGARJEM SI PREBERITE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike