kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 06.04.2018 22:38:11

Mariborčan se ne da! Matjaž Kek ni ostal tiho, odgovoril je Zdravku Mamiću ...

Profimedia
Nekdanji selektor slovenske izbrane vrste se je odzval na besede ‘svetovalca’ Dinama.

Poročali smo že, da se je Zdravko Mamić na petkovi tiskovni konferenci obregnil tudi ob trenerja Rijeke zaradi nekaterih njegovih izjav po polfinalni tekmi pokalnega tekmovanja, ki so jo modri dobili s 3:0.

"Čista zmaga Dinama nad Rijeko se želi umazati. In Dinamo spet ne stori ničesar, se ne odzove. Kje je vodstvo kluba, kje so trenerji, kje so BBB? Jaz ne bom molčal in bom govoril tako dolgo, dokler me ne ubijejo, vendar veste, da sem na naboj odporen," je v svojem slogu pripovedoval Zdravko Mamić, nakar je "svetovalec" Dinama nadaljeval: "Gospod Kek, kaj pomeni, da se je od 46. minute začel cirkus? Prvih 45 minut za gospoda Keka torej ne obstaja. Ni fer gospod Kek in gospod Srečko Juričić, da govorita o zasluženi zmagi Dinama, ampak malce vas bomo pa vseeno umazali."

Mariborski strokovnjak se na tiskovni konferenci pred nedeljsko prvenstveno preizkušnjo Rijeke v Koprivnici proti Slaven Belupu, vprašanju o besedah Zdravka Mamića kakopak ni mogel izogniti. "Mislim, da smo vsi v klubu, na čelu s predsednikom Damirjem Miškovićem, dovolj korektno in iskreno priznali zasluženost zmage Dinama brez enega samega madeža. Poznavajoč gospoda Mamića in njegovo ljubezen do njegovega kluba, vem, da spoštuje tudi mojo ljubezen do mojega kluba. Prav tako kot ve, da bom vedno zaščitil svoje igralce. Pa četudi igramo proti Dinamu v Maksimirju," se je odzval nekdanji selektor slovenske reprezentance.

Članki iz rubrike