Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ro
ro
1 06.04.2018 17:58:06

Brutalno iskreno o zgoščenem ritmu tekem v 2. SNL. Nič hudega! Veste, to pomeni, da se mi ne bo treba izmišljevati …

Drago Wernig - TAKA
Ekipa s prvoligaškimi ambicijami mora nadoknaditi še dve zaostali preizkušnji.

Zadnji konec tedna je bilo v 21. prvenstvenem krogu 2. SNL odigranih le sedem tekem, preveč razmočena in deloma poplavljena igralna površina ni dovolila dvoboja med Nafto in Zarico. Razmere so bile takšne, da res ni imelo smisla igrati, a hkrati je dejstvo, da bodo morali pristojni v Lendavi glede tamkajšnje zelenice nekaj ukreniti. Jasno je, da drenaža ne opravlja svojega namena, zato se dogaja, da samo malce močnejše padavine, ki drugje ne povzročajo kakšnih pretiranih preglavic, ’odplaknejo’ tekmo, kar za stadion pod vinogradi seveda ni reklama.

Čeprav obračuna z Zarico ni bilo, pa se je zgodila poškodba pomembnega člena Nafte. Igralci obeh ekip so se namreč lotili ogrevanja, med njim pa si je gleženj poškodoval Marko Roginić, ki je bil eden od junakov zmage na prekmurskem derbiju v Fazaneriji. Prve napovedi niso bile ravno obetavne, a dodatni pregledi so vendarle razkrili, da ne gre za nič hujšega, kar je za naftaše seveda spodbudna informacija.

Sicer pa je medtem določen tudi nov termin preloženega dvoboja z Gorenjci. Nafta in Zarica se bosta pomerili 17. aprila ob 17. uri, že šest dni prej čaka Lendavčane tudi zaostali dvoboj 19. kroga proti Taboru. "Pred nami so tako imenovani evropski tedni. Do konca meseca nas po vsakem vikendu tekma čaka tudi med tednom," se je odzval trener Franc Fridl. "Kot igralcu mi je takšen ritem ustrezal, ker je bilo pravi trening skoraj nemogoče opraviti. Poleg regeneracije sta bila na vrsti pepček ter igra na dva gola in to je bilo to," je nadaljeval prvi mož strokovnega vodstva Nafte in v nekoliko šaljivem tonu, a naposled tudi iskreno pristavil: "In mislim, da mi bo ustrezalo tudi kot trenerju, ker se mi ne bo treba izmišljevati kaj posebnega."

Značke: franc-fridl, nafta

Članki iz rubrike