Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 02.04.2018 10:14:55

SVETI OBLAK! Tako to počne vratar za 100 MILIJONOV: obramba, ki je dokončno prepričala PSG! (video)

Profimedia
Atletico je v nedeljo zvečer vknjižil novo zmago. Jasno, z njemu tako zelo ljubim izidom 1:0.

Dejstvo je, da mora vratar Atletica posredovani manjkrat kot vratar večine ostalih moštev. Toda prav tako je dejstvo, da Atletico zelo pogosto zmaguje z 1:0 in da tako pogosto zmagovanje s takim izidom ni mogoče brez čuvaja mreže najvišjega svetovnega razreda. Praktično kadarkoli Atletico slavi s tem izidom, Jan Oblak vknjiži vsaj eno dobro obrambo, ponavadi pa tudi kakšno zares sijajno. Tako kot tokrat, ko je bil na poti do 1:0 proti Deportivu ponovno ključen.

Sveti Oblak nikoli ne razočara! Tako je svoj komentar naslovil komentator španskega športnega dnevnika AS, ki je s hvalospevi spomnil, da z zmago 1:0 in utrditvijo drugega mesta na lestvici ne bi bilo nič, če v 20. minuti Oblak ponovno ne bi presegel samega sebe. Potem ko je preventivno izpustil reprezentančni tekmi, se je Jan vrnil na igrišče in bil na težki preizkušnji. V omenjeni minuti je nasprotni nogometaš sam stekel proti njegovim vratom, toda ...

Oblak je bil pravočasen, ravno prav je stekel iz vrat, zaprl kot in pri tem pazil, da žoga ni mogle ne poleg njega ne med njegovima nogama. Obramba je bila ponovno med tistimi najtežjimi, zato ni nič čudnega, da so Španci ponovno na nogah, hkrati pa je na nogah tudi PSG. Po poročanju medijev, ki bombardirajo že ves velikonočni konec tedna, namreč ni več pravih dvomov o tem, da bodo Parižani poleti plačali odškodninsko klavzulo v višini 100 milijonov evrov. Zdaj so se verjetno še dokončno prepričali.

Spodaj najdete posnetek vseh vrhuncev tekme proti Deportivu, odločilno obrambo slovenskega zbiralca rekordov pa najdete po 2:25.      

Značke: oblak, atletico, deportivo, psg

Članki iz rubrike