Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.04.2018 08:43:58
Deli članek:

Po remiju Seville z Barcelono: Vincenzu Montelli so po tekmi 'NAVILI UŠESA'!

Reuters

Barcelona v tej sezoni melje vse pred sabo, v nedeljo pa je katalonski pohod delno ustavila Sevilla, ki je v medsebojnem obračunu na svojem igrišču iztržila točko.

Tudi po tridesetih krogih španskega prvenstva Barcelona še ne pozna poraza, s 23 zmagami in sedmimi remiji pa ima na vrhu lestvice devet točk prednosti pred drugim Atleticom.

Toda v soboto je četa Ernesta Valverdeja 'visela' v Sevilli. Domačini so do 88. minute vodili z 2:0, nato pa sta Luis Suarez in Lionel Messi uspela izid izenačiti in Barcelono obvarovati pred prvim porazom v sezoni.

Sevilla je prišla do točke proti favoriziranemu tekmecu, tako da se je nekako uspela pobrati po zaporednih porazih z Valencio in Leganesom. Vendar pa s točko v klubu niso bili zadovoljni, sploh zaradi tega, ker so le nekaj minut pred koncem zapravili prednost dveh zadetkov.

Španski mediji poročajo o dokaj nenavadnem dogajanju po tekmi, in sicer je uprava Seville trenerju Vincenzu Montelli 'navila ušesa'. Od italijanskega strokovnjaka preprosto zahteva boljše rezultate.

Športni direktor Oscar Arias je Montelli precej jezen dal vedeti, da je uprava opravila svoj del naloge, ko je ekipo okrepila z dobrimi igralci, zdaj pa mora on kot trener izkoristiti njen potencial. To pa pomeni, da mora izboljšati rezultate.

Sevilla je trenutno šesta na lestvici primere division in v naslednji sezoni ne bo igrala v ligi prvakov. Največji Italijanov uspeh doslej pa je zmaga v osmini finala lige prvakov, v kateri so Andaluzijci izločili Manchester United. Tako težavo povzročajo predvsem rezultati v domačem prvenstvu.