požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
2 01.04.2018 15:00:48

PEKLENSKI NAČRT: Za Oblaka pripravljenih 100 milijonov evrov ali pa zamenjava za TA DVA SUPERZVEZDNIKA!

Profimedia
Jan Oblak bo kot vse kaže poleti zapustil Atletico.

O tem, da je Jan Oblak eden najboljših vratarjev na svetu, ni nobenega dvoma. To navsezadnje potrjuje tudi njegova cena na transfermarktu, ki Slovenčevo vrednost ocenjuje kar na 70 milijonov evrov, s čimer je Oblak najdražji vratar na svetu (Thibaut Courtois, Marc-Andre ter Stegen in David de Gea so vredni 60 milijonov, Ederson in Allison 45 milijonov, Gianluigi Donnarumma pa 40 milijonov evrov).


Zato seveda ne čudi, da se za Oblaka zanimajo številni najboljši evropski klubi, na čelu z nesramno bogatim PSG-jem, ki na vsak način želi vratarja Atletica pripeljati v svoje vrste. Še več, številni priznani mediji trdijo, da bo Oblak poleti zagotovo Madrid zamenjal za Pariz, PSG pa naj bi za Oblakovo svobodo Atleticu plačal vrtoglavih 100 milijonov evrov, kar bi bil seveda absolutni rekord med vratarji.

Zdaj so se pri španskem AS-u razpisali o tem, da bi PSG lahko Atleticu namesto 100 milijonov evrov ponudil dva nogometaša. To sta do prejšnje sezone prvi vratar kluba, Nemec Kevin Trapp in ob vseh silnih zvezdnikih PSG-ja že malce pozabljeni argentinski virtuoz Javier Pastore. Pri AS-u še dodajajo, da če Atletico ne bo zainteresiran za oba nogometaša francoskega velikana, bodo Parižani enostavno plačali 100 milijonov evrov odškodnine, kolikor znaša odkupna klavzula za Oblaka.

Značke: jan-oblak, psg

Članki iz rubrike