psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

bezigrad hisa nepremicnine 1 Reporter.si

Našli smo daleč najdražjo hišo v Sloveniji: ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
4 01.04.2018 14:36:26

Martin Milec BREZ DLAKE NA JEZIKU: Afera Zahović? Poglejte, stvar je naslednja: Seveda to ni dobro za ekipo ...

Martin Metelko
Vedno je bil znan kot nogometaš brez dlake na jeziku in Martin Milec je znova direktno odgovoril na vse prej kot prijetno vprašanje.

Medtem ko se Darko Milanič na nikakršen način ni želel izpostavljati ob dogajanju v Ljudskem vrtu v zadnjih dneh in je zavrnil odgovor na vprašanje o trenutno suspendiranem športnem direktorju kluba Zlatku Zahoviću, je Martin Milec spregovoril tudi o tistih manj prijetnih temah.


Desni bočni branilec Maribora, ki je znan kot človek brez dlake na jeziku, je predstavil svoje videnje celotne situacije. "Moram priznati, da je kriza in vse, kar se je dogajalo v zadnjih dneh v klubu, vplivalo na našo igro. Sploh na začetku tekme. Nismo bili dovolj sproščeni, nismo bili dovolj mirni. Videlo se je, da smo nervozni. To smo poskušali med polčasom popraviti. Se dogovoriti, da moramo ostati mirni, sproščeni. V drugem polčasu smo imeli dovolj prostora, da smo lahko kaj odigrali. Vseeno: Predvsem v drugem polčasu, ko smo prišli do njihovega kazenskega prostora, smo naredili preveč tehničnih napak. To je po mojem mnenju odraz pomanjkanja samozavesti," je iskreno priznal Milec.

In pojasnil, da je bil sam v precej lažji situaciji od njegovih soigralcev, ker je bil zadnje dni odmaknjen od celotnega dogajanja, saj je bil na reprezentančni akciji: "Glede na to, da sem bil 10 dni v reprezentanci, nisem bil tako zelo vpet v vso dogajanje, kot so bili vpeti ostali. Za moje soigralce je bilo verjetno težje, čeprav zanje ne morem govoriti, a meni je bilo verjetno malce lažje, ker nisem bil v Mariboru, ker nisem bil v klubu, ker nisem bil del celotne zgodbe. Moram priznati, da mi je to koristilo. Mislim, da so igralci oddelali svoje treninge, tako kot je treba. Je pa normalno, da ko se toliko piše o klubu, ko ne veš, kaj bo ali bo, vse skupaj ni dobro za ekipo."

Značke: martin-milec, maribor

Članki iz rubrike