požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Del ekipe iz zakulisja kar preveč ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 22.03.2018 13:54:53

Nekdanji up Olimpije priča PRAVEMU KAOSU: Na mladinskem (!) turnirju navijači njegovega kluba tekmece obmetavali s KAMNI in KOZARCI! (foto)

vszi
V Italiji poteka sloviti turnir Viareggio.

Nekoč so na tem turnirju zaigrali tudi upi Maribora, zdaj slovenske barve na Viareggiu, kjer poteka že 70. izvedba enega najbolj slovitih tekmovanj za mlade nogometaše, brani Vitja Valenčič. Slednji nosi dres Fiorentina, klub iz Firenc se je prebil v izločilne boje in na prvi oviri izločil Empoli. S pomočjo nekdanjega talenta Olimpije so vijoličasti slavili s 3:2, toda tekma je bila čisto pravi kaos. In ne boste verjeli: za incident so poskrbeli - navijači!

Toskanski derbi si je ogledalo kar nekaj pristašev Fiorentine, ki pa se več kot očitno niso znali obnašati. V drugem polčasu so namreč zakuhali incident, ki odmeva v Italiji. Nogometaša Empolija Alessio Gianneschi so namreč med ogrevanjem v obraz zadeli s kamnom, hkrati so zmetali kar nekaj steklenih kozarcev v smeri klopi, na kateri so sedeli njegovi soigralci. Gianneschi jo je še dobro odnesel, utrpel je namreč le odrgnino pod očesom. Fiorentina je že javno obsodila obnašanje svojih navijačev in se od incidentov tudi ogradila.

mladenic empoli
vszi

Članki iz rubrike