natalia in charlie Odkrito.si

Ko pred kamerami preskakujejo ljubezenske iskrice ...

slape, prometna nesreča Svet24.si

VIDEO: Takšno razdejanje je povzročil pobegli ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

bernard brscic norma korosec bobo Svet24.si

Ljubezen na desnici: med Bernardom Brščičem in ...

miro cerar dopust 1 Svet24.si

Miro Cerar se je javil z letošnjega dopusta

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

rebeka dremelj Njena.si

Rebeka Dremelj ogorčena nad egoistično družbo

am
am
0 22.03.2018 13:49:52

JAN OBLAK o prihodnosti: Kaj bo zdaj? KMALU bomo vedeli, kakšne načrte ima ...

Slovenski reprezentančni vratar je spregovoril tudi o klubskem položaju.

"O novi pogodbi z Atleticom lahko povem samo eno zadevo: ni nič novega. Vem, veliko je bilo napisanega, toda edina resnica je, da ni nič novega. Imam pogodbo, ki sem jo podpisal pred več kot dvema letoma, in če me zdaj vprašate, kaj bo zdaj ... Kmalu bomo vedeli, kakšne načrte ima klub," je dejal čuvaj mreže madridskih rdeče-belih, ko smo ga vprašali, kaj se dogaja v zadnjih tednih; nekateri so namreč objavili, da je nova pogodba že podpisana, nekateri, da sploh ne bo.  

Ali to pomeni, da mu je Atletico ponudil novo pogodbo ali da mu je ni? Vprašanje se je zdelo najbolj logično. In je tudi bilo. "Nismo se veliko pogovarjali o tej zadevi," je bil odgovor zelo kratek in je - iz nam precej neznanih razlogov - v Španiji dvignil precej prahu. "Težko je govoriti o prihodnosti. Težko je govoriti, kaj se bo zgodilo jutri, kaj šele kaj se bo zgodilo prihodnjo sezono. Edina gotovost je, da sem igralec Atletica in da imam pogodbo do leta 2021," je poudaril. 

Je pa želel dodati še nekaj, pa si razlagajte, kakor si hočete: "No, gotovo pa je tudi, da sem igralec kluba, pri katerem sem bil vedno zadovoljen. Kaj se bo zgodilo v prihodnje, pa bomo videli," je zaključil vratar, ki se odlično počuti v novi reprezentančni zgodbi in z novim zagonom. Odlično se počuti pod selektorjem in trenerjem vratarjev, s katerima sta že delala v mladi reprezentanci.  

Članki iz rubrike