Zoran Janković Svet24.si

Janković okrcal ljubljansko Levico: Niti SDS jih ...

gospodarski minister Matjaž Han Svet24.si

Magna bo Sloveniji vrnila denar

20150112-00580293 Necenzurirano

Ko je hišni dobavitelj "zlizan" z bolnišnico: ...

mala seva buzekijan pernula pl Reporter.si

Miro Senica in Katarina Kresal sta sanjala, da ...

jan oblak 23 pm Ekipa24.si

Jan Oblak ujet v objemu s teniško igralko, ona je...

Manca Špik 1 Njena.si

Manca Špik po boleči ločitvi pripravljena na ...

roglic 1 Ekipa24.si

Uau! Bi imeli uro, narejeno po navdihu Rogličeve ...

am
am
0 22.03.2018 13:49:52

JAN OBLAK o prihodnosti: Kaj bo zdaj? KMALU bomo vedeli, kakšne načrte ima ...

Slovenski reprezentančni vratar je spregovoril tudi o klubskem položaju.

"O novi pogodbi z Atleticom lahko povem samo eno zadevo: ni nič novega. Vem, veliko je bilo napisanega, toda edina resnica je, da ni nič novega. Imam pogodbo, ki sem jo podpisal pred več kot dvema letoma, in če me zdaj vprašate, kaj bo zdaj ... Kmalu bomo vedeli, kakšne načrte ima klub," je dejal čuvaj mreže madridskih rdeče-belih, ko smo ga vprašali, kaj se dogaja v zadnjih tednih; nekateri so namreč objavili, da je nova pogodba že podpisana, nekateri, da sploh ne bo.  

Ali to pomeni, da mu je Atletico ponudil novo pogodbo ali da mu je ni? Vprašanje se je zdelo najbolj logično. In je tudi bilo. "Nismo se veliko pogovarjali o tej zadevi," je bil odgovor zelo kratek in je - iz nam precej neznanih razlogov - v Španiji dvignil precej prahu. "Težko je govoriti o prihodnosti. Težko je govoriti, kaj se bo zgodilo jutri, kaj šele kaj se bo zgodilo prihodnjo sezono. Edina gotovost je, da sem igralec Atletica in da imam pogodbo do leta 2021," je poudaril. 

Je pa želel dodati še nekaj, pa si razlagajte, kakor si hočete: "No, gotovo pa je tudi, da sem igralec kluba, pri katerem sem bil vedno zadovoljen. Kaj se bo zgodilo v prihodnje, pa bomo videli," je zaključil vratar, ki se odlično počuti v novi reprezentančni zgodbi in z novim zagonom. Odlično se počuti pod selektorjem in trenerjem vratarjev, s katerima sta že delala v mladi reprezentanci.  

Članki iz rubrike