Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

meghan harry new (3) Svet24.si

Oboževalcem gresta že kar pošteno v nos

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

am
am
0 22.03.2018 13:49:52

JAN OBLAK o prihodnosti: Kaj bo zdaj? KMALU bomo vedeli, kakšne načrte ima ...

Slovenski reprezentančni vratar je spregovoril tudi o klubskem položaju.

"O novi pogodbi z Atleticom lahko povem samo eno zadevo: ni nič novega. Vem, veliko je bilo napisanega, toda edina resnica je, da ni nič novega. Imam pogodbo, ki sem jo podpisal pred več kot dvema letoma, in če me zdaj vprašate, kaj bo zdaj ... Kmalu bomo vedeli, kakšne načrte ima klub," je dejal čuvaj mreže madridskih rdeče-belih, ko smo ga vprašali, kaj se dogaja v zadnjih tednih; nekateri so namreč objavili, da je nova pogodba že podpisana, nekateri, da sploh ne bo.  

Ali to pomeni, da mu je Atletico ponudil novo pogodbo ali da mu je ni? Vprašanje se je zdelo najbolj logično. In je tudi bilo. "Nismo se veliko pogovarjali o tej zadevi," je bil odgovor zelo kratek in je - iz nam precej neznanih razlogov - v Španiji dvignil precej prahu. "Težko je govoriti o prihodnosti. Težko je govoriti, kaj se bo zgodilo jutri, kaj šele kaj se bo zgodilo prihodnjo sezono. Edina gotovost je, da sem igralec Atletica in da imam pogodbo do leta 2021," je poudaril. 

Je pa želel dodati še nekaj, pa si razlagajte, kakor si hočete: "No, gotovo pa je tudi, da sem igralec kluba, pri katerem sem bil vedno zadovoljen. Kaj se bo zgodilo v prihodnje, pa bomo videli," je zaključil vratar, ki se odlično počuti v novi reprezentančni zgodbi in z novim zagonom. Odlično se počuti pod selektorjem in trenerjem vratarjev, s katerima sta že delala v mladi reprezentanci.  

Članki iz rubrike