Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 22.03.2018 08:32:28

Vratar, ki je OSTAL BREZ DELA: Tole je OSUPLJIVA statistika, ki priča, zakaj so se Samir Handanović in soigralci iz Interja pobrali nazaj na noge

Inter je preživljal hudo krizo, a zdi se, da je slednje zdaj nepreklicno konec. Milanski klub je nekaj časa celo vodil na lestvici serie A, toda potem je sledilo črno obdobje: med 9. decembrom in 3. februarjem črno-modri niso slavili niti enkrat! Boj za scudetto je bil tako izgubljen, ogrožena je bila celo bitka za ligo prvakov.


Toda na San Siro v zadnjem času spet dihajo precej bolj mirno, in to predvsem po zaslugi - obrambe. Na zadnjih treh tekmah Inter ni prejel niti enega gola, La Gazzetta dello Sport pa je ob tem razkrila še dodaten razlog, ki priča, da je obramba milanskega kluba spet granitno čvrsta.

Na obračunih z Beneventom, Napolijem in Sampdorio (dve zmagi in remi) so tekmeci proti golu, ki ga brani Samir Handanović, sprožili vsega - verjeli ali ne - pet strelov! In prav vsakič je bil Sarma na mestu, kot rečeno se v tem obdobju mreža milanskega velikana ni zatresla niti enkrat. Toda že kmalu bodo Handanović in soigralci spet na veliki preizkušnji. Četrtega aprila bo namreč končno odigran veliki derbi z AC Milanom, ki je bil nedolgo tega prestavljen zaradi tragične smrti Davideja Astorija.

Članki iz rubrike