mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 21.03.2018 17:18:26

TO JE ŽELEL POVEDATI PREDSEDNIK! Deset dni pred derbijem je navijače nagovoril Milan Mandarić

Grega Wernig
Medtem ko se v Mariboru ukvarjajo s povsem drugimi težavami, se v Ljubljani "sončijo" na prijetnih plus deset. Predsednik Milan Mandarić je pred derbijem nagovoril navijače.

Vsi na derbi! Tako je zapisano v uvodu zapisa in pravzaprav kaže na močno željo vodstva Olimpije, da bi pozitivno nogometno vzdušje v prestolnici vendarle kronali z nabito polnimi Stožicami na večnem derbiju konec meseca. "Pričakujemo lahko naporno in privlačno tekmo dveh klubov, ki sta zadnje tri sezone glavna tekmeca za naslov državnega prvaka. Olimpija iz kroga v krog igra suvereno in brani vodilni položaj na lestvici. Maribor je slabo začel spomladanski del, zato je zanj ta tekma še kako pomembna. V igri bodo strasti, emocije in želja po zmagi. A tudi znanje, izkušnje, vztrajnost in delo. Vse to zagotavlja 90 minut atraktivnega nogometa," je del nagovora predsednika.

Mandarić v drugem delu zapisa navijačem nameni neposredni poziv: "Dragi navijači, spoštovane Ljubljančanke in Ljubljančani. Zmaji od nas pričakujejo, da v soboto, 31. marca, v Stožicah močno navijamo in jih spremljamo na njihovi zmagovalni poti. Z igro, ki so nam jo predstavili v spomladanskem delu prvenstva, nam ni treba skrbeti za uspeh, tako na domačem kot kasneje tudi evropskem nogometnem prizorišču. Verjamem v uspeh Olimpije!"



Na koncu je še zapisano, da bodo posebni gostje in navijači na derbiju učenci iz Mladinskega doma Malči Beličeve.

Danes, torej deset dni pred derbijem je bilo sicer prodanih približno 3000 vstopnic - tu pa kajpak niso vštete kapacitete, ki so rezervirane za domačo navijaško skupino Green Dragons ter sektor za gostujoče navijače.

Članki iz rubrike