sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
0 06.02.2018 10:09:28

Slovenec odšel na DRUGI KONEC SVETA! Nekdanji reprezentančni napadalec PRESENETIL z izbiro svojega novega kluba: Ne bo igral v Ljubljani, ampak ...

Reuters
Džengis Čavušević ima novega delodajalca.

Nekaj časa je treniral z Bravom, toda možnosti, da bi igral za drugoligaša iz Ljubljane so bile skoraj nične. Zdaj pa jih tako ali tako ni več. Džengis Čavušević, ki je pred časom oblekel tudi dres članske reprezentance Slovenije, bo kariero nadaljeval na tujem. Ampak ne v Evropi, marveč kar v - Avstraliji!

Ljubljančan, ki se je nazadnje mudil v Švici pri Zürichu, se je za sodelovanje dogovoril s klubom Adelaide United, ki nastopa v tamkajšnji elitni A-league. "Zelo sem vesel, ker sem tukaj, in komaj čakam, da začnem trenirati tre igrati. Navdušen sem nad tem, da bom živel v Avstraliji, toda najpomembnejši je zame nogomet. To je na prvem mestu. Adelaide je lepo mesto z enkratnimi plažami in super vremenom. Tudi stadion je lep, to je glavno. Razmišljal bom le o tem, kako igrati dobro in zmagovati. Dal bom vse od sebe," je po prestopu v "deželo tam spodaj" povedal 30-letni nekdanji član Domžal.

Članki iz rubrike