Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
05.02.2018 20:54:18
Deli članek:

Zdaj ni več dvoma. Konec ljubezni ob Kamniški Bistrici, nekdanji pomembni člen z ekipo ni odpotoval v Umag

alesfevzer.com

Domžalčani priprave nadaljujejo v hrvaški Istri.

Domžalčani so se še drugič po začetku priprav vrnili v Umag, selitev se je vsekakor zgodila v pravem času. Simon Rožman in njegovi varovanci so se v preteklih dneh borili tudi z zimskimi razmerami, zato je bilo potrebne precej improvizacije, ki v Istri zaradi odličnih pogojev za vadbo ne bo potrebna.

Prvi vratar Dejan Milić je ostal doma, kjer po operaciji nadaljuje potrebno rehabilitacijo, s soigralci pa ni odpotoval tudi Jure Matjašič. Ljubezni je dokončno konec. Kot smo že poročali, ga ni v trenerjevih načrtih za spomladanski del sezone, zato je dobil proste roke pri iskanju novega kluba. Nekateri so v verodostojnost takšne informacije sicer dvomili, a zdaj očitno ni več niti najmanjšega dvoma o tem, da v nadaljevanju sezone napadalno usmerjeni vezist, ki si je prislužil tudi vabilo nekdanjega selektorja Srečka Katanca, ne bo več igral v rumenem dresu.

Grega Wernig
Dvakratni prvaki bodo v Umagu odigrali dve prijateljski tekmi. Najprej bodo v sredo merili moči z Zemunom, v soboto se bodo udarili z B-ekipo zagrebškega Dinama.