Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.02.2018 21:32:58
Deli članek:

Tako sta proti Moldavcem zadela Zahović in Mlakar, Luka hvali Jana (video)

Drago Wernig - TAKA

Za zmago vijoličastih proti Šerifu je zadel mladi napadalni dvojec.

Poročali smo že, da so se Mariborčani na tretji prijateljski tekmi na pripravah  v Beleku veselili prve zmage. Šerif so ugnali z 2:0 (0:0) po boljši igri zlasti v zadnji tretjini dvoboja. Pred tem je bilo dogajanje precej enakovredno, nekoliko nevarnejša je bila najboljša moldavska zasedba.

Vijoličasti so povedli v 82. minuti, ko je Martin Kramarič po dvojni podaji z Luko Zahovićem stekel v kazenski prostor, kjer ga je Mateo Sušić nepravilno oviral, najstrožjo kazen je realiziral Zahović. Končni izid je v sodniškem dodatku po podaji strelca prvega gola in odličnem odzivu dosegel Jan Mlakar.

Drago Wernig - TAKA
"Šerif je v tej sezoni zelo dobro igral v skupinskem delu lige Europa, mi pa smo se po prejšnji malce slabši tekmi zbrali, odigrali dobro in zasluženo zmagali," je po dvoboju dejal Luka Zahović, ki se v konici napada z Janom Mlakarjem vse boljše razume. "Jan iz dneva v dan dokazuje, da je odličen igralec, razume nogomet, njegovo gibanje je dobro. Na eni od prejšnjih tekem je on podal meni, ko sem se vpisal med strelce, tokrat sem jaz njemu. Lepo je igrati z njim in verjamem, da bova dobro sodelovala tudi v prihodnje," pravi vijoličasta enajstica.