Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.11.2016 17:20:28
Deli članek:

Otoško pisanje: Iličićevo podaljšanje kljub zanimanju dveh iz Anglije?

Profimedia

Novica o tem, da naj bi Josip Iličić želel podaljšati pogodbo s Fiorentino, naj bi razočarala (vsaj) dva angleška prvoligaša.

O tem, da naj bi Josip Iličić želel še kar nekaj ostati v Firencah, smo že pisali. Z življenjem v tem italijanskem mestu je menda več kot zadovoljen, tam si je nenazadnje ustvaril tudi družino. Zato res ne bi bilo presenetljivo, če bi že v kratkem še podaljšal pogodbo s Fiorentino. La Gazzetta dello Sport pravi, da je želja pogodba do leta 2020, ob tem pa so se oglasili tudi v Angliji.

Novica o veliki verjetnosti za podaljšanje sodelovanja je prišla do medijev na Otoku. Ti so jo pograbili z obema rokama in zapisali: "Iličić tako razmišlja kljub zanimanju iz premier lige." In kdo naj bi se spogledoval z Gorenjcem? V prvi vrsti Liverpool, hkrati tudi Tottenham. Rdeči z Anfielda so 28-letnika bojda želeli že poleti, a se je Jürgen Klopp tedaj raje odločil za nakup Georginia Wijnalduma iz Newcastle Uniteda. Kljub vsemu naj bi bil Iličić še vedno všeč Nemcu, ki pa bo očitno moral priznati poraz v bitki zanj. Jojo je pač odločen: Firence so njegov dom.