Isaac Bari Svet24.si

12-letnik, ki je s 7 leti postal profesor na ...

Tit, bolezen DMD, Duchennova mišična distrofija Svet24.si

Otroci trpijo, o njihovi usodi pa odloča ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

tanja-žagar, radio-aktual Njena.si

Iskrena Tanja Žagar razkrila, da je zbolela za ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
2 03.11.2016 12:50:25

Nesrečni branilec Maribora spet nasmejan: Bilo je kot v noči mori!

Drago Wernig - TAKA
Za obrambnega nogometaša Maribora je življenje spet lepše.

Več kot eno leto je že minilo, odkar je Aleksander Rajčević nazadnje zaigral v Prvi ligi Telekom Slovenije. Primorski obrambni nogometaš Maribora se je poškodoval v drugem krogu pretekle sezone (!), potem so se mu težave ponovile, ko je bil blizu povratku, toda zdaj se počasi vrača. Koleno je spet nared, o tem priča dejstvo, da je Rajčević odigral tri tekme za ekipo B, ki nastopa v 3. SNL. Kdaj se bo vrnil v člansko zasedbo, bomo kakopak šele videli, toda bivši član Kopra sporoča, da je zdaj spet v redu.

"Stanje je dobro. Odigral sem dogovorjene tri tekme za ekipo B brez bolečin, treniram že dlje časa s prvo ekipo in sem nazaj v tem starem delovnem ritmu. Naj gre tako naprej, z upanjem, da se težave ne bodo več ponovile," je za uradno spletno stran kluba iz Ljudskega vrta povedal Rajčević in dodal: "Najprej je bilo kot v nočni mori, saj sem mislil, da se mi kaj takšnega ne more zgoditi še enkrat. Najtežji del je bil takoj po poškodbi, ko so bolečine res hude. Potem se je bilo treba soočiti s pogrešanjem igre in vsega, česar sem bil vajen. Prihajal sem na stadion in videl soigralce, ki lahko trenirajo, igrajo tekme. Moral sem se sprijazniti s tem. Potem pa še z delom v fitnesu, kjer sem skupaj preživel vsaj 8 od zadnjih 12 mesecev. Veliko napora je bilo treba vložiti za povrnitev mišice in stabilnosti kolena."

Devetindvajsetletnik je hkrati poudaril, da mu je ogromno pomenilo, ker mu je Maribor med poškodbo zaupanje izkazal z novo pogodbo: "V mojem primeru je bila moralna podpora res ogromna. Klub mi jo je izrazil s podaljšanjem pogodbe, kar mi je vlilo novo upanje. Soigralci so mi takoj pošiljali sporočila spodbude in me ves čas opogumljali, doma so mi bili v veliko oporo, meni pa ni preostalo drugega, kot da zagrabim za delo in se vrnem."

rajcevic dw
Drago Wernig - TAKA

Članki iz rubrike