Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.10.2016 14:13:28
Deli članek:

Nezadovoljni Iličić že januarja na Otok?

Arhiv Svet24

Josip Iličić je pri Fiorentini menda vse boj nezadovoljen, zato se zdi njegov januarski prestop v Anglijo vse boj verjeten. Interes zanj menda obstaja in gre za vrhunski klub, ki ve, kako se osvajajo trofeje.

Italijanski calciomercato.com in številni drugi mediji namreč poročajo, da naj bi se za Iličića zanimal kar angleški prvak Leicester, ki menda namerava poslati uradno ponudbo za slovenskega reprezentanta na Fiorentinin naslov v januarju. Iličić v tej sezoni ne igra v najboljši formi, saj je v vijoličastem dresu zbral zgolj dve asistenci, zato mu trener Paulo Sousa ponuja tudi vse manj priložnosti za igro.

Še pred meseci so se zdeli odnosi med klubom in igralcem izvrstni, saj so vijoličasti Kranjčanu obljubili novo pogodbo z rokom trajanja do leta 2021, ki pa mu je nazadnje niso ponudili v podpis, zaradi česar naj bi bil 28-letnik zelo nezadovoljen. In ker je trener Fiorentine že razkril, da ima v ozadju že pripravljeno zamenjavo zanj – sina slovitega Gheorgheja Hagija Ianisa – se zdi predčasno slovo Iličića in Fiorentine toliko bolj verjetno.