Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.08.2016 08:16:15
Deli članek:

Kaj čaka Harisa Vučkića? Dva angleška scenarija za slovenskega nogometaša

Profimedia

Še vedno ni znano, kje bo v novi sezoni igral Haris Vučkić.

Ko je Nenad Protega nedolgo tega razkril, da ideja, da bi se v Olimpijo preselil tudi Haris Vučkić, ni padla na plodna tla, je hkrati dodal, da od prestopa ne bo nič, ker je Newcastle United za svojega nogometaša prejel ponudbe iz Španije in Rusije. Toda kljub temu Domžalčan še naprej ostaja tam, kjer zanj več kot očitno ni prave prihodnosti. Črno-beli ga še niso prodali in angleški mediji se že nekaj časa sprašujejo, kakšna prihodnost čaka Vučkića.

Zdaj so se oglasili tudi pri časniku Shields Gazzette, pri katerem trdijo, da se želi Newcastle United na vsak način znebiti Vučkića, obstajala pa naj bi dva scenarija, ki bi lahko vodila do uresničitve želja. Po prvem bi se Vučkić vnovič drugam preselil kot posojen nogometaš, po drugem pa bi lahko obe strani kar prekinili sodelovanje. To se ne zdi nemogoče, ne nazadnje ima Vučkić pogodbo podpisano le še za eno leto, kar pomeni, da bo tedaj tako ali tako prost nogometaš.

Kot še piše Shields Gazzette, je glavna ovira pri iskanju novega kluba za Vučkića njegova visoka plača, ki je menda že odgnala kar nekaj angleških zasedb iz druge in predvsem tretje lige.