Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.08.2016 16:17:14
Deli članek:

Gazzetta: Pep ni navdušen nad Hartom, v City snubi Slovenca

Bo Manchester City dobil novega vratarja? In kakšne so možnosti, da bo to postal Slovenec?

Josep Guardiola odšteva dneve do uradnega debija na klopi Manchester Cityja. Premier liga se bo začela naslednji konec tedna, časa za pripravo Španec torej nima več veliko. A čeprav je nova sezona pred vrati, menda nekdanji trener Barcelone in Bayerna še vedno razmišlja tudi o kadrovskih spremembah. Kot poroča La Gazzetta dello Sport, Guardiola ni preveč zadovoljen s tem, s čemer mu je doslej ponudil Joe Hart. Slednji je že celo večnost prvi vratar sinje modrih, je tudi angleška številka ena. Toda če gre verjeti uglednemu rožnatemu časniku, bi se njegov status vsaj na klubski sceni lahko spremenil.

In koga naj bi si Guardiola želel pripeljati v svoje vrste? Samirja Handanovića! Novica o domnevnem zanimanju Cityja za Slovenca ni sveža, v preteklosti se je o tem že govorilo. La Gazzetta dello Sport je zdaj govorice obnovila in jih hkrati nadgradila z informacijo, da so pri Interju že našli zamenjavo za nekdanjega člana Udineseja. Če bo Sarma res odšel, naj bi ga na San Siru zamenjal nadarjeni Mattia Perin, Inter naj bi se z Genoo že vse dogovoril za 10 milijonov evrov vreden prestop.

Ali gre v času kislih kumaric še za eno novico brez prave osnove, bomo izvedeli najkasneje do konca meseca, ko se konča poletni prestopni rok.