Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.06.2016 14:02:18
Deli članek:

Angleška ponudba za Josipa Iličića že pripravljena?

Profimedia

Bo Josip Iličić že v kratkem soočen z nesramno visoko ponudbo za njegove usluge?

Kaj se dogaja z Josipom Iličićem? No, slovenski nogometaš je po udejstvovanju v reprezentanci zdaj na dopustu, toda ali so njegovi dnevi povsem mirni? Bržčas ne. V Firencah namreč trdijo: v ozadju se okoli Iličića dogaja veliko. Nekdanji nogometaš Interblocka, Maribora in Palerma naj bi bil namreč še naprej tarča kar nekaj klubov, v prvi vrsti kar aktualnega angleškega prvaka.

Kot poroča firenški La Nazione, je ponudba lisic že pripravljena. Menda je le vprašanje dni, kdaj jo bo Fiorentina uradno prejela, šušlja pa se tudi: Otočani bodo Italijane poskušali prepričati s 15 milijoni evrov.

Omenjeni časnik še dodaja, da bi bil prestop morda že zaključen, če se ne bi začelo zapletati pri poslu za Jamieja Vardyja. Prvi strelec Leicester Cityja je tarča Arsenala, pred dnevi se je zdelo, da bo posel zaključen že pred Eurom 2016. Toda Vardy je zaradi reprezentance klubsko prihodnost začasno postavil na hladno in se bo odločil šele po vrnitvi iz Francije. Bo tedaj zaključena tudi prihodnost Iličića?